A Psziché maszírozása érdekesen zajlik hétfőnként a Dürer Kertben.

Amolyan nyílt próba képpen kezdtek el zenélni igen neves zenészek a koncertek után és persze mindíg beszálltak az ott levő barátok, vagy akik bárkik is legyenek de épp beszálltak.

Az alapfelállás olyan ismert emberekből áll akik arra születtek, hogy együtt zenéljenek:

Vajdovich Árpád: Kampec Dolores, Detti Picasso, Kiss Erzsi Zene ésmég számos nagyon jó zenekar basszerosa, bőgőse. Őt nézni és hallani nagyon jó.

Kardos Dani: A belváros kikerülhetetlen figurája, akit nem is akarunk kerülni. A pop-produkciókon át a klasszikus indiai zenéig csak jó ízléssel zenél. Tin Tin Quartett, Ektár, Kardos Négyes, stb stb, sokáig sorolhatnánk, hogy hol gitározik. 

Bakai Marci: A Club Era prímása, innen fedeszte fel a Kaukázus is, játszik a Magashegyi Undergroundban, és ami a nagy szám; a Dresch Quartettben is szokott játszani. 

Hegedűjátékát főleg a szenvedély határozza meg, az pedig van benne sok, és nagyon jól játszik.

Pásztor Gyuszi: Őt legtöbbet a Korai Örömben láthattuk gitározni, most itt próbálgatja a tilinkót és a didgeridoot. Fejleszti magát, és egyedibbé teszi a zenét ami már amúgy is...

Vendégek: Na ők a legjobbak. Szerencsére sokan kíváncsiak a Mű-Hely estékre emberileg és szakmailag is. Annyira jó az alap zene, hogy aki beszáll csak hozzáadni tud.  

Ezen as estén Cziránku Sándor az egyik házigazda aki köré gyűlnek a Pszichomasszőrök.

Róla nem hallottak még elegen, de akik igen, azoknak az ő neve iskolaként cseng. 

Az Index.hu - n külön fúrum foglalkozik vele, ilyen címmel, hogy: Cziránku: Ismeri valaki?

Vele intrjút pedig itt olvashatunk.

 

Az ő munkássága a nem túl látványos életet élő Barbaróban mutatkozik meg, illetve azokban az időkben amikor a népzenét "újratöltötték", kulcsszerepet játszott bartóki gitárjátéka. Példát adott a Napra, a Colorstar, stb stb gitárosainak.

Cziránku Sándor egy régi magánügye a Kárpát Mőbiusz, amely csak dob és gitár, de így is teljes zene.

Csík Pisti dobol, akit szintén meglepő helyekről ismerhetünk.

A 2010 áprilisi koncertekről itt olvashatsz.

Szerző: Ballator  2010.04.29. 17:35 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mu-hely.blog.hu/api/trackback/id/tr301962404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása