Nemes Levente lehetne egy elvadult figura, aki önmaga Viszockijja, de megtalálta magában azt a csatornát amiben az őserőt áramoltatni képes... Na jó, ez kicsit ezó-duma így, de az biztos, hogy ha Levente kiáll a 12 húros gitárjával, és énekel, a régi versek s népdalok megszállják őt, és ő csak médiuma azoknak a régi érzéseknek amik a dalokat szülik.

Most nagyon benne van, ki sem mozdult a stúdióból, nemsokára tokba kerül a lemeze, de most meg kell őt hallgatni a színpadon.

Itt Hallgassatok tőle zenét:

http://tajtekos.hu/nemes-levente

Ha a szép snitteket nézitek, már megjelenés előtt hallhatjátok József Attila szép versét megzenésítve.
 

 

Utána pedig egy igen egzotikus csapatot sikerült beszerveznünk, illetve ők találtak meg minket: 

 

ISMAIL LANGA GROUP:

  Radzsasztán egyik leghíresebb hagyományos zenész közösségéhezhez, a Langákhoz tartozó előadóművészek. Dallamaik változatlanul őrzik ősrégi zenénei tradíciójuknak a tisztaságát. Elődeik ugyancsak, mint professzionális zenészek, királyi családoknak, esküvők- , születési ünnepek alkalmával, illetve egyéb rendezvényeken léptek fel.

  Az Ismail Langa csoport tökéletes zenei harmóniában mutatja be a radzsasztáni énekek tekervényes dallamait a "szindhi szárangi" hipnotizáló hangjával aláfestve, valamint a "dholak" vad ritmusának a kiséretében. Az együttes tagjai mind kiváló művészek. Indián belül és világszerte számos fesztiválon vettek részt, méltó képviselői India lenyűgözően gazdag zenei hagyományának. Most együtt leszünk velük:

  

Ingyenes, gyertek meg minden!

Szerző: Ballator  2010.07.29. 13:04 Szólj hozzá!

Címkék: világzene dürer kert mű hely

A bejegyzés trackback címe:

https://mu-hely.blog.hu/api/trackback/id/tr12184719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása