„Mivel a Hammond egy nehéz hangszer, zenekart alapítottunk a szállítására."
                                                                                                                         (Premecz Mátyás) 

A Kéknyúl zenekar az országban egyedül álló felállásban játszik szórakoztatónak mondott orgonás jazz-funk-bluest. Ebben a felállásban a vezető szerep mellett a basszus szólam is a Hammond orgonára hárul, ami mellett ezen az estén dob és gitár játssza a dalt. A műsor javát saját dalok alkotják, amit a nagy öregek iránti tiszteletből néhány klasszikus darab feldolgozása tesz teljessé. A zenekar gyakran játszik nagyzenekari felállásban is, fúvóskarral kiegészülve, de ezen az estén trióban lépnek színpadra. A zenakar első lemeze az S-10 kiadó gondozásában jelent meg, de hamarosan jön a második album is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premecz Mátyás – Hammond orgona, Zádor Tamás - gitár, Badics Márk – dob

Itt találjátok Jávorszki Béla Szilárd kimerítő alaposságú interjúját a zenekarvezető Premecz Matyival. A jútúbon meg  van egy csomó Kényúl videó, például itt, meg itt, meg itt is.

Belépő: támogatói jegy (általad felajánlott összeggel). A Chill teremben a koncert után Hang Drum Klub és Free Jam kifulladáig !

Szerző: Ballator  2010.11.26. 16:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mu-hely.blog.hu/api/trackback/id/tr302475113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása