A gyarapodó Santa család visszatér! Megszületett Luca és Dávid második gyermeke, Szesztay Zorka, így most már ő is édesanyja hasfalán kívülről hallgathatja szülei muzsikálását!
Szeptember elsején viszont végre mi is ismét élőben hallhatjuk az utóbbi évek egy legizgalmasabb zenéjét játszó budapesti formációt, hiszen fél éves szülészszabadságolás után ismét színpadra állnak!


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

A zenekar visszatérése azért is különleges alkalom lesz, mivel a Mű-Hely Szerda sorozat szokásához híven ők is vendégzenésszel lépnek színpadra, méghozzá nem is akárkivel - LANTOS ZOLTÁN fogja húzni Luca mellett a másik hegedűt.

Kézdy Luca - hegedű, Szesztay Dávid - basszusgitár, Halmos András - dob, Lantos Zoltán - hegedű

Kezdés fél 9-kor, a koncert után pedig szokás szerint FREE JAM kifulladásig, ezúttal ismét a Pszichomasszázs vezetésével!


A koncert ingyenes, de a kapuban becsületkassza működik - ha teheted, lehetőségeid szerint kérjük támogasd a Mű-Hely Estek létrejöttét!


Hallgass Santát itt! Nézz meg egy csomó videót itt!

Szerző: Ballator  2010.08.26. 17:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mu-hely.blog.hu/api/trackback/id/tr252249985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása