A Mű-Hely estek egyik fontos momentuma a Psziché masszírozása szerdánként.

A történet megint az Almássy téri Mű-Helybe nyúlik vissza; amolyan nyílt próba-képpen kezdtek el zenélni igen neves zenészek a koncertek után és persze mindig beszálltak az ott levő barátok, vagy akik bárkik is voltak, de épp ott voltak és beszálltak. Aztán a következő héten az új haverok haverjai is eljöttek és azok is beszálltak. Úgyhogy szólt a zene folyton. Estétől reggelig. Számos zenekar alakult itt meg, és számos zenész ismerte meg egymást. Többek között a Pszichomasszázs zenészei is itt boronálódtak össze, hogy aztán a klub egyik házigazda zenekaraként játszanak hétről hétre.
Az alapfelállás olyan ismert emberekből áll, akik tényleg arra születtek, hogy együtt zenéljenek:


Vajdovich Árpád
: Kampec Dolores, Detti Picasso, Kiss Erzsi Zene és még számos nagyon jó zenekar basszerosa, bőgőse. Lelkesen zenélő, mosolygós arcát nézni és kifinomult játékát hallani is nagyon jó.

Kardos Dani: A belváros kikerülhetetlen figurája, akit nem is akarunk kerülni. A pop-produkciókon át a klasszikus indiai zenéig csak jó ízléssel zenél. Tin Tin Quartett, Ektár, Kardos Négyes, stb stb, sokáig sorolhatnánk, hogy hol gitározik. 

Bakai Marci: A Club Era prímása, innen fedeszte fel a Kaukázus is, játszik a Magashegyi Undergroundban, és ami a nagy szám; a Dresch Quartettben is szokott játszani. Hegedűjátékát főleg a szenvedély határozza meg, az pedig van benne sok, és nagyon jól játszik

Pásztor Gyuszi
: Őt legtöbbet a Korai Örömben láthattuk gitározni, most itt próbálgatja a tilinkót és a didgeridoot. Fejleszti magát, és egyedibbé teszi a zenét ami már amúgy is...


Vendégek: Na ők a legjobbak. Szerencsére sokan kíváncsiak a Mű-Hely estékre emberileg és szakmailag is. Annyira jó az alap zene, hogy aki beszáll csak hozzáadni tud.  

 


Ezen az estén a világklasszis zongorista, Pleszkán Frigyes a házigazda, aki köré gyűlik a Pszichomasszőr brigád. (Róla már részletesebben szóltunk két poszttal lejjebb.)


Kezdés szokás szerint fél 9-kor, a koncert után pedig Szabad Zene - Free Jam kifulladásig!
A program, mint mindig, most is ingyenes!

Szerző: Ballator  2010.07.22. 17:39 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mu-hely.blog.hu/api/trackback/id/tr152169109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása